Kind lichtgewond na botsing op Napoleonsweg bij Grathem

112 Reageer 1 min. leestijd

Grathem – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag omstreeks 16.20 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Napoleonsweg (N273) bij Grathem. Het ging om een kop-staartbotsing richting Haelen, net voor de kruising bij Grathem.

Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Een kind in de achterste auto liep lichte verwondingen op. De jongen werd ter plaatse in de ambulance behandeld aan zijn been en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Hij ontving een knuffelbeer van de hulpverleners om hem te troosten na de schrik.

De wegbeheerders van de provincie Limburg hebben ervoor gezorgd dat de weg weer zo snel mogelijk vrijgegeven kon worden, al ontstond er enige verkeershinder. De voertuigen die nog konden rijden werden iets verderop geparkeerd en één auto moest worden afgesleept.

Nadat de betrokken voertuigen en ambulance naar de Pater Jac. Schreursweg in Heel waren verplaatst, vond daar de verdere afhandeling plaats onder toeziend oog van de politie. Het kind werd ondertussen verder behandeld in de ambulance waarna hij weer werd herenigd met de bestuurster van de auto.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie