NK powerliften voor junioren in Stramproy

Sport Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Stramproy – Het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 mei staat Sporthal De Grenslibel in het teken van powerlifting. Loods 37 organiseert hier voor het tweede jaar op rij het NK powerlifting voor junioren. De allersterkste junioren uit het hele land reizen af naar Stramproy om daar flinke gewichten te tillen.

Deelnemers van Loods 37

Vanuit de vereniging van Loods 37 zullen drie leden meedoen. Gianna Claessens zal haar Nederlandse titel gaan verdedigen. Dit zal ze doen tegen concurrent Veerle Lammers, die het haar zeker moeilijk gaat maken. Beide dames tillen in de 84+ kg klasse. Ook een van de heren van Loods 37 doet mee aan het NK: Donovan Goodliff tilt in de 74 kg klasse.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024
  • Locatie: Sporthal De Grenslibel, Burgermeester Smeijersweg 4 in Stramproy
  • Tijd: 10.00 uur tot 20.00 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie