Komend weekend geen treinverkeer tussen Weert en Roermond

Informatie Reageer 1 min. leestijd

Komend weekend vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen Weert en Roermond. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk op dit traject.

De werkzaamheden starten zaterdag 25 mei om 01.00 uur en duren tot maandag 27 mei rond 04.00 uur. Er worden bussen ingezet om reizigers tussen de twee stations te vervoeren. De extra reistijd bedraagt hierdoor zo’n 30 minuten.

Pak je toch liever zelf de auto, houd er dan rekening mee dat ook de Roermondseweg komend weekend afgesloten is. Het verkeer wordt omgeleid via de A2, waardoor de extra reistijd zo’n 10 tot 30 minuten bedraagt.

Over de werkzaamheden

De werkzaamheden aan het spoor tussen Weert en Roermond betreffen onder andere de vernieuwing van het spoor op de brug over het kanaal van Wessem. Hierbij worden bijvoorbeeld de rails, de bielzen, de wissels, het spoorgrind, de kabels en de leidingen vervangen.

Ook vinden er werkzaamheden plaats aan de spoorwegovergang op de Kelperweg. Deze overweg is dan ook afgesloten voor al het verkeer; een omleidingsroute staat aangegeven.

Nabij Haelen vindt onderhoud plaats aan het schouwpad: het pad langs het spoor dat baanwerkers gebruiken om controles en inspecties uit te voeren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie