Parade en meet & greet met o.a. My Little Pony, Mister Bean en Kikker

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Koopzondag Weert

Op zondag 26 mei organiseert de BIZ Ondernemers Binnenstad Weert een onvergetelijke koopzondag vol plezier en verrassingen. Van 13.00 tot 17.00 uur bruist de binnenstad van Weert van de activiteiten, ideaal voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Parade met bekende tv-karakters

Speciaal voor onze jonge bezoekers organiseren ze een magische parade met al je favoriete tv-figuren. Geniet van de feestelijke optocht met Bart en Bibi van de BiBa Boerderij, My Little Pony, Kikker, Mister Bean, Rupsje Nooitgenoeg, De echte Wielen van de Bus en nog vele anderen.

Starttijden parade

  • 13:00 uur vanaf de Nieuwe Markt
  • 15:15 uur opnieuw vanaf de Nieuwe Markt

De parade trekt door de sfeervolle straten van de binnenstad en biedt onderweg talloze momenten om mee te dansen en plezier te maken.

Meet & Greet sessies

Na de parade krijgen de kinderen de kans om hun helden in het echt te ontmoeten. Vind jouw favoriete tv-figuur voor een foto en een knuffel in de Stationsstraat, Maasstraat, Langstraat en de Beekstraat.

Het wordt een middag om niet snel te vergeten, vol gezelligheid en entertainment voor jong en oud. Dus pak je vrienden, familie en een grote glimlach en kom naar de binnenstad van Weert. De ondernemers van Weert heten je van harte welkom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie