Nh1816 steunt met lokale helden Antje de Musical

Spotlight Reageer 1 min. leestijd

Als betrokken verzekeraar staat Nh1816 midden in de maatschappij. De coöperatie zet lokale helden, betrokken financieel adviseurs, in om klanten het beste persoonlijke verzekeringsadvies te geven – gewoon om de hoek.

Samen met Bouwmans Assurantiën, Quintes Weert, Van den Boer & Roggen Financieel Advies, ViaDal en Mackus Financiële Dienstverlening levert Nh1816 dan ook graag een bijdrage aan de vertoning van het verhaal van de lokale held Antje van de Statie.

Net als Antje zijn de lokale helden van Nh1816 hardwerkend, vooruitstrevend en betrokken. De coöperatie zet zich volop in voor de belangen van klanten, adviseurs en de samenleving. “Coöperatief verzekeren is risico’s afdekken met oog voor de wereld om ons heen. Betrokkenheid tonen én betrokken zijn.”

Bekijk hier de sponsorvideo waarin Nh1816 in sneltreinvaart schakelt tussen ‘de tijd van Antje’ en het nu om te laten zien dat zekerheid bieden van alle tijden is: https://wdg.li/suezjki

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie