Programma 50-jarig jubileum Munttheater binnenkort bekend

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Hoewel het huidige theaterseizoen nog enkele weken doorloopt, kijkt het Munttheater ook al vooruit naar het nieuwe theaterseizoen 2024-2025. Op 27 mei 2024 bestaat het Munttheater namelijk 50 jaar! En dat gaan ze vieren.

Er is achter de schermen weer gezocht naar jong talent, bijzondere dansvoorstellingen, mooie toneelstukken, swingende concerten en natuurlijk echte jubileum pareltjes om iedereen een spetterend en verrassend jubileumseizoen aan te bieden. 

Al deze voorstellingen zijn verzameld in het gloednieuwe theaterprogramma dat zaterdag 25 mei om 10.00 uur zichtbaar is op de website van het Munttheater. Zo kan iedereen zich alvast oriënteren en samen plannen maken vóór de start van de verkoop op dinsdag 28 mei. 

Preview Avond 

De Preview Avond vindt dit jaar dan ook op maandag 27 mei plaats. Deze avond is toegankelijk voor iedereen en de presentatie is wederom in handen van musicalster Nandi van Beurden. In vogelvlucht neemt zij de bezoekers mee door de voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen. Het wordt een avond vol verrassingsoptredens waarin alle genres zijn vertegenwoordigd. Er wordt extra feestelijk uitgepakt om het jubileumseizoen in te luiden. 

Start kaartverkoop 

De kaartverkoop start op dinsdag 28 mei om 12.00 uur voor iedereen. Of je nu vaste bezoeker bent en een hele serie koopt of gewoon één kaartje wilt kopen van je favoriete artiest; het Munttheater is toegankelijk voor iedereen. De theaterkassa is dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tot dinsdag 4 juni kunnen er telefonisch geen bestellingen doorgegeven worden voor het nieuwe theaterseizoen vanwege de drukte. 

Brochure 

De gloednieuwe brochure van het 50-jarig jubileumseizoen zal vanaf 23 mei bij de vaste bezoekers op de deurmat vallen. De brochure is ook af te halen bij de theaterkassa vanaf dinsdag 28 mei om 12.00 uur. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie