24ste editie Ell Niño op zaterdag 25 mei

Uitgaan Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto WdG - Band Madison

Ell – Zaterdag 25 mei vindt voor de 24e keer het gratis Eller pleinfestijn ‘Ell Niño’ plaats op het Scheijmansplein in Ell. Dit jaar zullen de bands Sekund, Blue Monday, Kelvin Zhero, Baby Killed the Roses en Madison op het podium staan.

Het programma zit boordevol regionale bands en biedt een gevarieerde mix van echte rockmuziek tot een feestelijke afsluiting met tijdloze klassiekers. Laat je ook verrassen in de feesttent met haar geheime muziekbunker en doe mee aan het pauzekienen en Mens erger je niet XL. Voor de jeugd zijn er weer een springkussen en een schminkhoek.

De artiesten

Sekund

Ell Niño wordt geopend door de band Sekund, met Ellenaar Len Corstjens op gitaar! Verwacht rockmuziek van onder andere Joe Bonamassa, The Black Keys, Queens of the Stone Age en Black Sabbath.

Blue Monday

Deze vierkoppige coverband geeft graag gas met nummers van onder andere Skunk Anansie, Audioslave, Muse, Alter Bridge, Sam Fender, The Black Keys, Foo Fighters, Royal Blood en Nothing but Thieves. Maak je op voor een rockende show.

Kelvin Zhero

Na eerdere optredens op Ell Niño en Ell Paaso (onder de naam Henk Janssen) in 1998, 1999, 2001 en 2013 en een knallend optreden onlangs op Concert @ Siem keert Kelvin Zhero terug naar Ell. Alex Wurms, Vince Vanderloo en Eddie Claessens spelen vrijwel uitsluitend eigen werk, met een beduidend eigen smoel. Dit kenmerkt zich voornamelijk in de afwisselende intensiteit van de nummers. Rustige gitaarstukken worden opgevolgd door heerlijk scheurende riffs, intense gitaarsolo’s en het onmiskenbare stemgeluid van Vanderloo. 

Baby Killed The Roses

De mannen van BloYaTop (Ell Paaso 2006 en Ell Niño 2012) keren terug onder een nieuwe naam, Baby Killed The Roses. Oude bekende, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur. We gaan terug naar de roots van de rockmuziek, met Mark Vergoossen, Paul Heuts en Eric Fox.

Madison

Ell Niño wordt knallend afgesloten door coverband Madison. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten die samen een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau vormen! Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge fun-factor nemen de meiden en jongens van deze band je mee op een muzikale reis door de tijd, vol recente hits, tijdloze classics, meezingers, meeslepende medleys en mash-ups. Pop, rock, disco, soul, salsa, 100% NL en zelfs Schlagers; Madison speelt het allemaal.

De planning

  • 16:00 – Sekund 
  • 17:30 – Blue Monday 
  • 19:00 – Kelvin Zhero 
  • 20:30 – Baby Killed The Roses 
  • 22:00 – Coverband Madison 

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 25 mei;
  • Locatie: Scheijmansplein, Ell;
  • Tijd: 15.30 uur tot 01.30 uur;
  • Entree: gratis.

Kijk voor alle info ook op www.stichtingpopell.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie