Stadsliefde bij het Zuilen Kabinet onder de Boshoverbrug

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Gisteravond bij Antje de Musical werden de poncho’s aangetrokken, maar bij het Stadsliefde Festival bleef iedereen droog. Deze editie van het festival vond namelijk plaats onder de Boshoverbrug, bij het Zuilen Kabinet.

Het was de eerste keer dat het Zuilen Kabinet als locatie diende voor een festival in Weert. Het Zuilen Kabinet is een soort van openluchtmuseum van graffiti- en street art-kunstwerken, zoals velen in Weert inmiddels wel weten. Deze omgeving zorgde voor een bijzondere sfeer tijdens het muziekfeest.

De aanwezige jongeren genoten volop van het festival; het werd een avond vol plezier. Er werd gelachen, gedanst en geproost op het leven. Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie