Uitbreiding padelbanen TPC Boshoven gestart

Sport Reageer 1 min. leestijd

“Na een intensieve periode is het gelukkig zover: op maandag 6 mei zijn wij gestart met de uitbreiding van drie padelbanen”, zo meldt TPC Boshoven. Op 19 maart werd de hiervoor benodigde omgevingsvergunning verleend.

Inmiddels zijn er zes weken verstreken en is de omgevingsvergunning onherroepelijk. In de tussentijd heeft TPC Boshoven de planning voor de aanleg van de extra padelbanen besproken met de bouwer, zodat deze op maandag 6 mei direct kon beginnen met de werkzaamheden.

Als alles meezit kunnen de drie nieuwe padelbanen, die worden gerealiseerd aan de achterzijde van het park, medio juli in gebruik worden genomen. Per 1 augustus worden alle aspirantleden die al geruime tijd op de wachtlijst staan toegelaten als lid. Er is dan ruimte voor 185 nieuwe leden.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie