Vrachtwagen in greppel op Ringbaan-Noord

112 Reageer 2 min. leestijd

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend vlak voor 10.30 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ringbaan-Noord in Weert.

Daar was een vrachtwagen, die onderweg was van Nederweert naar Weert, van de weg geraakt en in een greppel terechtgekomen. De chauffeur van de vrachtwagen wordt momenteel medisch onderzoekt in een ambulance.

Er is één rijbaan afgesloten voor het overige verkeer. Dit bericht wordt geüpdatet zodra er meer informatie beschikbaar is.

3 weken geledendinsdag 21 mei 2024 10:55

Chauffeur overgebracht naar ziekenhuis

De chauffeur van de vrachtwagen is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hij vervoerde vriesproducten in zijn vrachtwagen, die geborgen zal moeten worden. Hiervoor wordt momenteel een plan van aanpak gemaakt. Een berger is al ter plaatse; mogelijk zal de Ringbaan-Noord later vandaag afgesloten moeten worden om de vrachtwagen te kunnen bergen.

3 weken geledendinsdag 21 mei 2024 11:07

Ringbaan-Noord later vandaag afgesloten voor berging vrachtwagen

Inmiddels is bekend dat de chauffeur van de vrachtwagen onwel is geworden en het voertuig hierdoor van de weg is geraakt. De lading van de vrachtwagen bestond uit kiploempia’s. De Ringbaan-Noord zal later vandaag worden afgesloten voor de berging van het voertuig.

3 weken geledendinsdag 21 mei 2024 13:58

Ringbaan-Noord dicht

De bergingswerkzaamheden zijn begonnen. Een deel van de greppel is weggegraven, en een berger probeert nu de vrachtwagen weer op het asfalt te krijgen. Vanwege de werkzaamheden is de Ringbaan-Noord vanuit Nederweert afgesloten voor verkeer. Verkeersregelaars leiden het verkeer om via de snelweg A2.

3 weken geledendinsdag 21 mei 2024 15:06

Verkeersdrukte

Als gevolg van de afsluiting is het extra druk op de omliggende wegen en afritten. Momenteel is er een file op de snelweg A2 in noordelijke richting, net voor de afrit Weert-Noord. Ook op de Eindhovenseweg, van de A2 naar het centrum, is het momenteel bijzonder druk. Als je de weg opgaat, wees dan alert op de toegenomen verkeersdrukte.

3 weken geledendinsdag 21 mei 2024 19:53

Ringbaan-Noord weer open

De bergingswerkzaamheden zijn klaar. De Ringbaan-Noord is inmiddels weer volledig open.

Bekijk een video: https://youtu.be/91h9DDnNrko

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie