Weerter Gemengd Koor Vivace treedt op tijdens Nijmegen Klinkt

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto lenteconcert Gemengd Koor Vivace

Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni vindt in Nijmegen het jaarlijkse muziekfestival ‘Nijmegen Klinkt’ plaats. De binnenstad van Nijmegen wordt dan weer omgetoverd tot een groot toneel voor maar liefst 125 muziekgezelschappen die verschillende genres spelen. Het Weerter Gemengd Koor Vivace zal Weert vertegenwoordigen tijdens dit grote festival.

Vivace zal om 14.15 uur tot 14.45 voor de eerste keer optreden. Dit eerste optreden wordt gehouden in de Molenstraatkerk aan de Molenstraat 37 in Nijmegen. Van 16.30 uur tot 17.00 uur vindt het tweede optreden van het Weerter gemengd koor plaats. Dit optreden wordt gehouden in de magistrale Stevenskerk aan het Sint Stevenskerkhof 62, middenin het centrum van Nijmegen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.nijmegenklinkt.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie