Werkzaamheden aan A2 tussen knooppunt het Vonderen en Nederweert

Werkzaamheden Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Komend weekend vinden er grootschalige werkzaamheden plaats aan de A2 richting Eindhoven, tussen Grathem (41) en Nederweert (39) en tussen knooppunt het Vonderen en Grathem (41).

Werkzaamheden tussen Grathem en Nederweert

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdagavond 31 mei om 21.00 uur tot maandagochtend 3 juni om 05.00 uur. Er geldt een snelheidsbeperking van maximaal 70 km/uur. Tussen Grathem (41) en Kelpen-Oler (40) is één van de twee rijstroken gesloten. Tussen Kelpen-Oler en Nederweert (39) is de weg volledig afgesloten. Voor voertuigen hoger dan 4,5 meter is het gehele traject tussen Grathem (41) en Nederweert (39) afgesloten. Ook toerit Kelpen-Oler (40) is dicht, evenals toe- en afrit Meiberg en afrit Nederweert (39). Er is een omleiding ingesteld; de verwachte extra reistijd bedraagt 10 tot 30 minuten.

Werkzaamheden tussen knooppunt het Vonderen en Grathem

Tussen knooppunt het Vonderen en Grathem (41) is de A2 richting Eindhoven volledig afgesloten. Het verkeer wordt hier omgeleid via de A73.

Asfalteringswerkzaamheden tussen Grathem en Kelpen-Oler

Op zondag 2 juni vinden er bovendien asfalteringswerkzaamheden plaats tussen Grathem (41) en Kelpen-Oler (40). Van 6.00 tot 18.00 uur is de A2 richting Eindhoven hier volledig afgesloten. Ook toerit Grathem (41) en afrit Kelpen-Oler (40) zijn dicht. Er is een omleiding ingesteld; de extra reistijd bedraagt wederom zo’n 10 tot 30 minuten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie