Win kaarten voor Bospop zaterdag

Winacties Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto Bospop 2023

Winactie – Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli is het zover: Bospop 2024. Voor de 42e editie van het festival zijn weer tientallen internationale artiesten geboekt, die het evenemententerrein aan de A2 bij Weert-Noord op z’n kop gaan zetten. Wil jij daarbij zijn? WdG mag namens Bospop twee vrijkaarten weggeven voor de zaterdag van het festival.

Maak je borst maar nat voor Zucchero, James Blunt, Gogol Bordello, Metejoor, The Fortunate Sons, Racoon, Lex Uiting, Mell VF, Boaz, Nevenproject, Coldplace, The Legend of Springsteen, The Waiting, SRV Undercover, Sjako, Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes en meer. Verdeeld over drie podia valt er altijd en overal van alles te beluisteren, te genieten en te beleven. Bovendien is er ook een 24-uurstent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag hieronder en maak kans op een van de twee vrijkaarten voor Bospop op zaterdag. Alle juiste inzendingen maken kans op deze geweldige prijs.

Helaas is deze prijsvraag afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Aanvullend hierop: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 30 mei 2024 23.59 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Bospop. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie