Kamp Kanaalzone zorgde voor inspirerende blik achter de schermen

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Gisteren openden de bedrijven op de bedrijventerreinen Kanaalzone I & II hun deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. De gezamenlijke open dag, georganiseerd door BIZ Kanaalzone I & II onder de noemer Kamp Kanaalzone werd voor de eerste keer georganiseerd.

Wethouder Van den Heuvel had de eer om het evenement officieel te openen. De bezoekers konden genieten van diverse activiteiten, rondleidingen en presentaties, waarbij ze een uniek inzicht kregen in de veelzijdigheid en het ondernemerschap binnen de Kanaalzone.

Het enthousiasme en de betrokkenheid van zowel de bedrijven als de bezoekers maakten deze dag tot een interessant ervaring. Men kan terugkijken op een geslaagde en inspirerende dag.


Fotobijdragen van Johan Horst en Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie