Woodstock Tribute Festival brengt bezoekers terug naar de jaren ’60

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag, de dag na Hemelvaart, waren het St. Raphaelpad en Ursulinenhof gehuld in de sfeer van Woodstock. Het evenement bood optredens van PEVE & Myra, Steady State en From USA, die de bezoekers een magische Woodstock-ervaring boden.

Dit kleinschalige evenement voerde mensen terug naar de legendarische jaren ’60 met nostalgische muziek en een markt vol unieke vintage en handgemaakte items. Hoewel het minder druk was dan tijdens het Weert Totaal Festival de dag ervoor, droeg dit deze dag juist bij aan de gezelligheid. Er was meer dan genoeg ruimte om vrijuit te dansen. Ook waren er bezoekers die een kleedje op het gras legden om vervolgens te genieten.

Bekijk en sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel en Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie