Flinke rookontwikkeling bij woningbrand op Heuvelweg

112 Reageer 1 min. leestijd

Donderdag rond 15.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een woningbrand aan de Heuvelweg in Weert.

Bij aankomst van de brandweer werd er zwarte rook uit de woning waargenomen. De brandweer rukte uit met een snel interventievoertuig (SIV) en een blusvoertuig om de brand te bestrijden. Het gezin, bestaande uit drie kinderen en een hond, wist zichzelf tijdig in veiligheid te brengen. Gelukkig raakte niemand gewond.

De brand was snel onder controle, maar de woning heeft aanzienlijke rookschade opgelopen. Stichting Salvage zal worden ingeschakeld voor verdere nazorg. Vermoedelijk is de brand veroorzaakt door een airfryer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie