23e Klimroostreffen in Budel van 5 t/m 7 juli

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Budel – In het weekend van vrijdag 5 t/m zondag 7 juli vindt het 23e Klimroostreffen plaats op het evenemententerrein aan de Poelderstraat in Budel. Het Klimroostreffen is een driedaags motor- en trike-treffen met als doel zoveel mogelijk motorrijders, zijspanrijders en trikers naar Budel te krijgen om zondagochtend een tourrit te gaan rijden met deelnemers van Stichting ‘De Klimroos’, een activiteitencentrum voor mensen met een beperking uit de omgeving Cranendonck.

Het programma

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi programma geregeld. Op vrijdagavond treedt de uit Engeland afkomstige tweemansformatie ‘Cuda’ (Koeda) op, die bekende rockcovers ten gehore brengt. Op zaterdagavond treedt de uit vijf personen bestaande rockcoverband ‘Fueled Up’ op, die zijn strepen al verdiend heeft op diverse grote landelijke poppodia. Op zondagochtend om 10.30 uur start de traditionele rondrit door de regio met mensen van Stichting De Klimroos. De zondagmiddag wordt ingekleurd door karaoke en een optreden van de in Cranendonck wereldberoemde ‘Foute Jongens’.

De verwachte doorkomsttijden van zondag 7 juli

 • Budel-Schoot: 10.30 uur
 • Budel-Dorplein: 10.40 uur
 • Boshoven: 11.00 uur
 • Nederweert: 11.20 uur
 • Ospel: 11.30 uur
 • Maarheeze: 11.50 uur
 • Sterksel: 12.00 uur
 • Heeze: 12.10 uur
 • Leende: 12.18 uur
 • Leenderstrijp: 12.20 uur
 • Gastel: 12.30 uur
 • Budel: 12.35 uur

Motortoerclub de Cityriders uit Budel nodigt je uit het Klimroostreffen op het evenemententerrein aan de Poelderstraat (meermaals) te bezoeken. De toegang is gratis. Overnachten behoort tot de mogelijkheden, maar alleen zondagochtend meerijden met de rit kan natuurlijk ook. Deelnemers mogen zich vanaf 09.30 uur opstellen voor de start.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie