Ger en Mia Bocken-Triepels vieren gouden huwelijksjubileum

Felicitaties 1 reactie 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Vandaag is een bijzondere dag voor Ger en Mia Bocken-Triepels, want zij vieren hun 50-jarig huwelijksjubileum. Ger, geboren op Laar, en Mia, geboren op Boshoven, hebben een halve eeuw samen doorgebracht sinds hun huwelijk in 1974.

Hun liefdesverhaal begon in 1969, toen ze elkaar ontmoetten in de danszaal te Nederweert. Vijf jaar later gaven ze elkaar het jawoord en vestigden ze zich op Laar. In 2012 besloten ze te verhuizen naar Nederweert, waar ze sindsdien wonen.

Het gelukkige paar heeft twee kinderen en vier kleinkinderen, die een grote bron van vreugde in hun leven zijn. Aanstaande zondag zullen Ger en Mia hun mijlpaal vieren met een feestelijke dag in het gezelschap van familie, vrienden en bekenden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie