Geslaagde buitenspeeldag Biest en Groenewoud

Evenementen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

De wijkraden De Biest en Groenewoud hebben dit jaar samen de handen ineengeslagen om de Nationale Buitenspeeldag 2024 te organiseren. Het evenement vond plaats op het veldje aan de Kesselstraat, dat speciaal voor de gelegenheid was ingericht met leuke spellen en springkussens.

Het doel van deze dag was om kinderen een fijne middag buiten te bezorgen en ze weg te houden van de televisie en computer. Want buitenspelen is immers veel leuker en gezelliger. En dat doel is ruimschoots behaald. Het was een zeer geslaagde middag vol vermaak en gezellige gesprekken.

Naast het spelen konden kinderen en ouders genieten van een drankje, popcorn en suikerspinnen. Het gunstige weer droeg zeker bij aan het succes van de dag.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar alle ouders, Punt Welzijn en natuurlijk de kinderen die zijn langsgekomen en hebben geholpen. Dankzij hun inzet en enthousiasme kunnen ze spreken van een zeer geslaagde editie van de Nationale Buitenspeeldag 2024.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie