Geslaagde eindexamenkandidaten hangen de vlag uit

Human interest Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Het was gisteren letterlijk een geslaagde dag voor veel scholieren uit het Weerterland. Eindexamenkandidaten van het vmbo, de havo en het vwo ontvingen de uitslag van hun examens en kregen te horen of ze de vlag mochten uithangen.

Vol spanning wachtten de scholieren af, met trillende handen beantwoordden ze hét langverwachte telefoontje en met een brede glimlach poseerden ze voor een feestelijke foto.

Namens de redactie van WdG van harte gefeliciteerd aan alle geslaagden en dubbel gefeliciteerd aan onderstaande tien inzenders, die ter ere van hun diploma mogen gaan genieten van een pizza van New York Pizza Weert. De redactie zal contact met jullie opnemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie