Harde wind velt boom op Keenterstraat

112 Reageer 1 min. leestijd

Na een paar dagen zon werden we vandaag opnieuw geconfronteerd met regenval, en later op de middag kwamen daar ook nog windvlagen bij. De harde wind zorgde ervoor dat op de Keenterstraat een boom omviel.

De omgevallen boom blokkeerde de Keenterstraat. Rond 17.00 uur werd de brandweer ingeschakeld om de boom te verwijderen. Tijdens de hulpverleningsactie werd duidelijk dat mogelijk ook een woning schade had opgelopen. Uiteindelijk bleek de schade mee te vallen en waren slechts enkele dakpannen beschadigd.

De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en verwijderd. Ze kregen daarbij ondersteuning van een loon- en grondverzetbedrijf die met een kraan ter plaatse kwam. Nadat de klus was geklaard kon de weg weer worden vrijgegeven.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie