Werkzaamheden aan gasleiding Klaproosstraat

Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

Een deel van de bestaande gasleiding in de Klaproosstraat wordt sinds vorige week vernieuwd. De werkzaamheden zijn op maandag 3 juni gestart en duren naar verwachting tot en met vrijdag 26 juli.

De werkzaamheden vinden plaats naast het ‘Gas Ontvangst Station’ in de Klaproosstraat. Het gaat om onderhoudswerkzaamheden en het vernieuwen van een deel van de bestaande leiding. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Bij uitzondering kan er van deze werktijden worden afgeweken.

De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken. Toch zal het aantal verkeersbewegingen rond de locatie tijdens de werkzaamheden groter zijn dan normaal, zowel van zwaar materieel als van werkbussen, personenauto’s en vrachtwagens. Ook is een deel van de Klaproosstraat (bij nummer 80) gedurende deze periode afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt gestremd en ter plekke omgeleid.

De gasvoorziening naar omliggende woningen en bedrijven gaat tijdens de werkzaamheden gewoon door.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie