Informatiebijeenkomst over wateroverlast op Keent  

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Sinds enige tijd ervaren bewoners van bepaalde delen van de wijk Keent in toenemende mate overlast door een stijgend waterpeil. Zelfs na kleine regenbuien lopen kelders onder, wat resulteert in vochtproblemen en schimmelvorming. Na herhaalde verzoeken van de wijkraad aan de gemeente Weert, is besloten om een gezamenlijke informatiebijeenkomst te organiseren op maandag 24 juni.

Wijkraad Keent nodigt belangstellenden van harte uit voor deze informatiebijeenkomst over de wateroverlast in de wijk. Alfonds Seinen, beheerder Riolering & Water van de gemeente Weert en Elmo Berendse, Regisseur Duurzaam Bouwen van Wonen Limburg, informeren de aanwezigen over onder andere riolering, afwatering, wadi’s, grondwaterstand, oorzaken van wateroverlast in kelders en mogelijke oplossingen. Ook is er ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 24 juni 2024
  • Locatie: Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert
  • Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
  • Vooraf aanmelden is niet nodig.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie