Jeugdprinsenpaar met Adjudânten en Jeugdvorst voor F.V. de Dröppelkes

Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

F.V. de Dröppelkes zet het komende vastelaovendjseizoen een nieuwe stap: de vereniging gaat een Jeugdprinsenpaar met Adjudânten en Jeugdvorst installeren onder de naam J.F.V. de Dröpkes.

Na bijna vijf jaar bestaan heeft vereniging onlangs besloten zich ook in te gaan zetten voor de vastelaovendj van de volgende generatie. FV De Dröppelkes hoorde dat er na twee jaar er toch veel vraag was naar een jeugdprinsenpaar, dat twee jaar geleden voor het laatst op Leuken werd uitgeroepen. Met JFV de Dröpkes is Weert-Oost weer een nieuw initiatief rijker.

Het is een nieuw begin voor de vereniging die in 2020 werd opgericht en momenteel al druk bezig is met het realiseren van een gloednieuw vastelaovendjsprogramma bij Café de Moesdijk aan de Roermondseweg: het nieuwe Dröppelpeliês. Met de nieuwe opzet hopen de leden van de vereniging de nieuwe generatie klaar te stomen en de spreekwoordelijke paplepels weer te vullen, om straks het vastelaovendjvirus door te kunnen geven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie