Komend weekend: de Booster en nog veel meer tijdens kermis Ospel

Uitgaan Reageer 4 min. leestijd

Ospel – Het laatste weekend van juni komt er aan, en dat betekent kermis in Ospel. Dit jaar is de Booster dé grote uitsmijter voor het Nederweerter kerkdorp. Maar er is nog veel meer te beleven. De attracties op het Aerthijsplein draaien van vrijdag 21 juni tot en met dinsdag 25 juni.

Nieuwe attracties

De Booster is volgens velen een spectaculaire attractie. Met een snelheid van 110 km/u word je op 50 meter hoogte door de lucht geslingerd en over de kop gezwaaid. Een ultieme kick voor de heldhaftige bezoekers. Wat is er nog meer? De Mad Mill, Autoscooters, Rupsbaan, Race O Rama, Heliswings, Trampolines, Safari Trip, Dombo the Flight, de traditionele draaimolen, en diverse spel- en eetkraampjes.

Veel extra’s voor jong en oud

 • Vrijdag 21 juni: Opening om 16.00 uur, waarbij de eerste rit bij diverse attracties gratis is.
 • Zaterdag 22 juni: Kidsmiddag. Altijd al een tijger of prinses willen zijn? Tussen 15.00 en 17.00 uur komen ‘de Sokkertantes’ de kinderen schminken.
 • Zaterdag 22 juni: Kidsmiddag. Geen klus is te groot, geen pup is te klein. Vanaf 16.00 uur zal Paw Patrol op missie in Ospel zijn! Wil jij met jouw helden op de foto? Zorg dan dat je erbij bent!
 • Zondag 23 juni: Familiedag. Stuur de leukste of origineelste kermisfoto met opa, oma, familie, vriend of vriendin naar de Facebookpagina van Kermis Ospel en maak kans op een fantastisch prijzenpakket.
 • Maandag 24 juni: Gratis oliebol. Als je maandag 24 juni voor 17.00 uur de bon uit het bonnenboekje inlevert bij de oliebollenkraam, krijg je één oliebol of krentenbol gratis! Eén bon per persoon per keer.
 • Dinsdag 25 juni: Vanaf 18.30 uur komt clown Desalles kermis vieren. Een leuke ballon of een grap en grol, Desalles is niets te dol.

Kinderloterij

Ook dit jaar is er weer een kinderloterij én een grote loterij. De loten voor de kinderloterij zitten in het bonnenboekje dat is uitgedeeld aan de kinderen van de basisschool en de kinderopvang in Ospel. De loten kunnen tot dinsdag 25 juni 18.00 uur worden ingeleverd in de daarvoor bestemde bus bij de rupsbaan. Clown Desalles maakt om 18.30 uur de winnaar bekend.  

Grote loterij

Het lot voor de grote loterij staat op de Facebookpagina en is daar ook te downloaden. Je kunt het lot inleveren tot dinsdag 25 juni 20.00 uur in de daarvoor bestemde bus bij de oliebollenkraam. De trekking vindt even na 20.00 uur plaats bij de oliebollenkraam. Er is een verrassingsprijs te winnen ter waarde van € 1.000,00.

Openingstijden kermis

 • Vrijdag: 16.00 uur tot 24.00 uur
 • Zaterdag: 13.00 uur tot 24.00 uur
 • Zondag: 13.00 uur tot 24.00 uur
 • Maandag: 14.00 uur tot 23.00 uur
 • Dinsdag: 14.00 uur tot 23.00 uur

Verkeersmaatregelen

In verband met de kermis zijn diverse verkeersmaatregelen getroffen. Het Aerthijsplein en de Onze Lieve Vrouwestraat, ter hoogte van het Aerthijsplein tot aan de kerk, zijn tijdelijk afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Daarnaast gelden er parkeerverboden op diverse wegen. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Win-acties

Inmiddels zijn er diverse win-acties gestart via de Facebookpagina Kermis Nederweert. Op deze pagina wordt ook het laatste nieuws aangekondigd. Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/KermisNederweert/?locale=nl_NL

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie