Kop-staartbotsing op Wetering in Nederweert

112 Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Vrijdagochtend rond 8.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Wetering (N266) in Nederweert. Ter hoogte van de kruising met de Peelsteeg vond een kop-staartbotsing plaats.

Een van de auto’s wilde afslaan richting de Peelsteeg. De auto daarachter merkte dit te laat op, waarna een botsing ontstond.

Een bestuurster werd medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld, konden de betrokkenen hun weg vervolgen en de auto zelf naar een garage rijden. Uit voorzorg was wel een bergingsdienst opgeroepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie