Laat je verrassen tijdens de Torenfeesten in Nederweert

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Update – Nederweert – Na de bijzonder geslaagde edities in 2022 en 2023 worden ook dit jaar de Torenfeesten gehouden. Er staan een Erfgoedlezing en een Theatraal Belevingsdiner op het programma. Deze vinden plaats op 8 en 10 juli 2024 op twee interessante erfgoedlocaties. Live muziek, dans, zang, theater, acrobatiek, erfgoed en historie: het komt allemaal aan bod bij de Torenfeesten.

Erfgoedlezing maandag 8 juli

Ze beginnen de Torenfeesten met een erfgoedlezing in en bij de Sint-Gerardus Majellakerk in Nederweert-Eind. Je zou het misschien niet verwachten, maar de kerk herbergt allerlei interessante details waarover verhalen te vertellen zijn. Naderhand is er een gezellige nazit bij Gemeenschapshuis Reigershorst in Nederweert-Eind met passende zang van Blended.

Een plaats reserveren kan voor een bedrag van € 12,50. De organisatie trakteert op het eerste drankje. Verzamelen kan om 19.30 uur op het Past. Maesplein in Nederweert-Eind.

Theatraal Belevingsdiner woensdag 10 juli

Opnieuw heeft de organisatie een topavond in petto. Verwacht een super milieuvriendelijke muziekband (yep, echt waar), toeters en bellen, een zangeres die de sterren van de hemel zingt, spannende acrobatiek, de vlam in de pan, hilarische momenten en verrassende catwalkacts door lokale, regionale en internationale artiesten. Het diner is verzorgd door Restaurant Bi-j Siem.

Voor € 55,- per persoon ben je verzekerd van een stoel bij deze avond op het Lambertushof in Nederweert. Inloop vanaf 18.00 uur. Deelnemen in een groep? Doe dan een groepsbestelling, zodat de organisatie weet dat je bij elkaar wilt zitten bij het Theatraal Belevingsdiner.

Praktische informatie

Maandag

Woensdag

Update donderdag 11 juli – Het belevingsdiner van woensdag 10 juli is wegens de voorspelde slechte weersomstandigheden en de halve finale van het EK verplaatst naar woensdag 17 juli.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie