Ondernemers uitgenodigd voor netwerkborrel bij gemeente

Spotlight 2 reacties 2 min. leestijd
Archieffoto

Op maandag 17 juni zijn alle ondernemers uit de gemeente Weert welkom op de jaarlijkse netwerkborrel. Deze ‘zomerborrel’ vindt plaats tussen 15.30 en 20.00 uur in het stadhuis van Weert. 

Programma

Ondernemers kunnen ervoor kiezen deel te nemen aan het middagprogramma, het avondprogramma of aan allebei de programma’s. De gehele dag staat in het teken van inspiratie opdoen, kennis delen en netwerken.

Omdat je als ondernemer moet blijven investeren in je bedrijf, je personeel, je relaties en je kennis biedt de gemeente tijdens het middagprogramma enkele workshops aan. Je kunt je keuze hiervoor aanvinken op het aanmeldformulier. In het avondprogramma ligt de nadruk meer op netwerken.

Middagprogramma

  • 15.30 – 15.50 uur: Ontvangst met koffie of thee en Weerter lekkernij
  • 15.50 uur: Welkomstwoord door wethouder Martijn van den Heuvel
  • 16.00 – 17.30 uur: Keuze uit twee workshops: ‘De impact van Artificial Intelligence (AI)’ en ‘Oriëntatie op de Brainportregio & Techniekcampus Weert’ (tandem workshop)

Avondprogramma

  • 17.30 – 18.00 uur: Inloop met soep en broodjes
  • Rond 18.00 uur: Opening avondprogramma door burgemeester Raymond Vlecken, waarna door wethouder Martijn van den Heuvel enkele ondernemers in het zonnetje worden gezet.  
  • 18.30 – 20.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden voor de zomerborrel van de gemeente Weert kan via deze link. Deelname is gratis.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bedrijvencontactfunctionarissen Marcel Timmermans en Carine Bongers via 0495-575000 of e-mail [email protected].

Bekijk hier de uitnodiging: https://wdg.li/wml44bl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties