Overstekende fietsster aangereden op Ringbaan-Zuid

112 1 reactie 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden vrijdag rond 17.15 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ringbaan-Zuid in Weert. De fietsster wilde de oversteek maken tussen het fietspad aan de Ringbaan-Zuid en de Johan Willem Frisolaan waarna ze werd aangereden door een personenauto.

De fietsster kwam ten val na de botsing en raakte lichtgewond. Voorbijgangers stopten om eerste hulp te verlenen. Ze is vervolgens behandeld door het ambulancepersoneel en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de auto waren ongedeerd, maar flink geschrokken.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De auto had een deuk in de motorkap, maar kon, nadat de schadeformulieren waren ingevuld, de weg vervolgen.

Vorige week donderdag vond op dezelfde T-splitsing ook al een ongeval plaats. Toen kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie