RTL Sterrenteam brengt gezelligheid naar MMC Weert

Sport Reageer 1 min. leestijd

Ter afsluiting van het voetbalseizoen bij MMC Weert betrad gisteren het RTL Sterrenteam het gras aan de Fuutstraat in Weert. Tijdens deze feestelijke dag speelde een team van MMC Weert, bestaande uit onder andere spelers en sponsoren, een wedstrijd tegen het bekende ‘RTL Sterrenteam’.

Het werd een gezellig en leuk evenement waarbij lokale bedrijven en bekende persoonlijkheden het tegen elkaar opnamen om te strijden voor de overwinning. Ondanks de ruime overwinning van het RTL Sterrenteam (1-7), bleef de sfeer in Weert-Zuid opperbest.

Na het laatste fluitsignaal ging het spektakel door met een feest waarbij spelers en supporters konden napraten over de wedstrijd. De dag werd afgesloten met gezelligheid en plezier, wat zorgde voor een onvergetelijke seizoensafsluiting voor iedereen die betrokken was bij MMC Weert.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie