Sociëteit Amicitia voor derde keer golfkampioen

Kampioenen Reageer 1 min. leestijd

Vrijdag 14 juni heeft het golfteam van Sociëteit Amicitia 1842 de jaarlijkse golfwedstrijd, georganiseerd door het CNS (Contactraad Nederlandse Sociëteiten), voor de derde keer in de afgelopen vier jaar gewonnen. De wedstrijd vond plaats op de banen van Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel.

Na een mooie golfdag op de goed verzorgde banen van De Dorpswaard werden tijdens de afsluitende BBQ de diverse prijswinnaars bekendgemaakt. Bij de individuele prijzen eindigde Jeanne Ebus telkens als tweede, wat al voorspelde dat het golfteam uit Weert hoog zou eindigen.

Dit bleek inderdaad het geval, want uiteindelijk behaalde het team van Sociëteit Amicitia de hoogste totaalscore. Zij konden de CNS-beker in ontvangst nemen uit handen van de winnaars van vorig jaar, Sociëteit “De Verdraagzaamheid” uit Zaltbommel.

In 2025 zal Amicitia de organisatie van deze dag op zich nemen in samenwerking met het CNS, aangezien de aanwezigen van mening waren dat het nu wel tijd werd dat deze jaarlijkse wedstrijd in de zuidelijkste provincie van het land plaatsvindt. President Peter van Wegberg heeft toegezegd dat Sociëteit Amicitia hiervoor garant zal staan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie