Wilhelmina’08 degradeert naar derde klasse na verlies tegen RPC

Sport 2 reacties 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Een voetbalveld van Wilhelmina '08

Wilhelmina’08 is gisteren gedegradeerd naar de derde klasse na een 1-0 nederlaag tegen RPC Eindhoven in de finale van de nacompetitie. De wedstrijd vond plaats op het neutrale terrein van sportpark De Romrijten in Maarheeze.

De Weerter ploeg had de reguliere competitie in de tweede klasse D als elfde afgesloten en begon sterk aan de nacompetitie met overwinningen op Victoria’03 en Virtus, zo meldt de Limburger. In de finale tegen RPC kreeg Wilhelmina’08 kansen via Sherry Kindo Kamara en de broers Anass en Youssef Mephtah, maar slaagde er niet in te scoren.

In de tweede helft kreeg aanvoerder Richard Rooijakkers de beste kans voor Wilhelmina’08. Philippart maakte uiteindelijk de enige treffer van de wedstrijd, waardoor RPC won en Wilhelmina’08 degradeerde naar de derde klasse.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties