Terugblik buitenspeeldag in Molenakkerpark

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Op woensdag werd de nationale buitenspeeldag ook gevierd in het Molenakkerpark, waar ook de spannende finale van het Weerter kampioen stoepranden plaatsvond.

De afgelopen weken organiseerde Punt Welzijn voorrondes in verschillende wijken van Weert. Tijdens deze voorrondes kregen kinderen de kans om een finaleticket te bemachtigen en mee te strijden voor de felbegeerde titel Weerter kampioen stoepranden.

Op de finale dag streden vijftien kinderen om de titel. Naast het stoepranden zorgde de Urban Sporttour van Punt Welzijn voor extra plezier met een stormbaan, opblaasbaar voetbalveld en diverse kleine buitenspelletjes. Het evenement trok in totaal ongeveer 75 bezoekers. Terwijl de ouders gezellig met elkaar kletsten, genoten de kinderen volop van alle speelmogelijkheden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie