Masterclass Musical in Munttheater Weert met ‘Pippin’

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto door Mark Keetels

Na het overdonderende succes van de voorstellingen: ‘Bad Girls’, ‘Carrie’ en ‘Jekyll & Hyde‘ komt de gepassioneerde musicalschool Music All Around vanuit hun thuisbasis in Asten naar Weert. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli staan de studenten van de masterclass Musical in het Munttheater, met hun eindvoorstelling ‘Pippin’.

Masterclasstraject

Het masterclasstraject is een driejarige opleiding waarin de studenten een volle dag in de week les krijgen in zang, dans en spel. In de laatste paar maanden van het schooljaar bereiden ze zich voor op hun jaarlijkse eindvoorstelling, die altijd met veel passie en kwaliteit wordt gespeeld. Dit jaar brengen ze de musical ‘Pippin’.  

Het verhaal 

‘Pippin’ vertelt het coming-of-age verhaal van de jonge Pippin die nog niet precies weet hoe hij zijn leven wil gaan leiden. Zeker is wel dat het bijzonder moet zijn. Op humoristische wijze experimenteert hij met schoonheid, glorie, roem en magie. Hij zal achtereenvolgens slagen en falen, blijvend op zoek naar zijn plekje. Een actueel en herkenbaar sprookje, want vragen we ons niet allemaal wel eens af wat de bedoeling kan zijn van dit leven?

‘Pippin’ is een visueel sprookje dat vol zit met knipogen naar onze moderne levens en de manier waarop we daar tegenwoordig invulling aan geven.

Praktische informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie