Traumahelikopter naar Grathem vanwege medische noodsituatie

112 Reageer 1 min. leestijd

Grathem – Zaterdag rond 19.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een noodsituatie in Grathem.

Bij een woning aan de Thoorderstraat verkeerde een persoon in kritieke medische toestand. De situatie was zo ernstig dat twee ambulances, meerdere politie-eenheden, een Officier van Dienst Geneeskunde en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter landde in een nabijgelegen weiland, waarna het Mobiel Medisch Team bijstand verleende.

Het slachtoffer is in het bijzijn van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. De traumahelikopter vloog eveneens naar Maastricht om de trauma-arts op te halen. Er worden verder geen mededelingen gedaan over de oorzaak en de toestand van het slachtoffer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie