Brandweer controleert kantoorpand in Nederweert na brandalarm

112 Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Zaterdagmorgen rond 10.30 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een luid optisch geluid in de Beatrixstraat in Nederweert. Het brandalarm van een kantoorpand was geactiveerd, waarna een bezorgde buurtbewoner uit voorzorg de brandweer inschakelde.

De brandweer en politie kwamen zonder spoed ter plaatse en startten samen met een beveiliger een onderzoek. Het pand werd zowel van binnen als van buiten zorgvuldig gecontroleerd. Na een uitgebreide inspectie werd er geen brand aangetroffen.

De oorzaak van het afgaan van het brandalarm blijft vooralsnog onbekend. De actie van de buurtbewoner en de controle door de hulpverleners hebben echter gezorgd voor een geruststellende afloop.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie