Gezelligheid tijdens eerste dag Swaentje Festival

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Ooit begonnen als ‘Nacht van de Swaen’ op de eerste vrijdag van juli, is het evenement uitgegroeid tot een tweedaags festival midden op de Wilhelminasingel van Weert. Het terras van ’t Swaentje zelf bood niet meer voldoende ruimte om alle gasten te verwelkomen.

Net als voorgaande edities was de band Guarantee weer van de partij. Ook dit keer wist men het terrein weer te vullen met mensen die kwamen genieten van de muziek en gezelligheid. Onder het genot van een drankje, een kebabje en elkaars gezelschap werd er gedanst en bijgepraat, want voor veel mensen is deze avond ook een reünie of het begin van de vakantie.

Vanmiddag en vanavond gaat het feest door. Om 16.00 uur zal DJ Sem Meevis de spits afbijten, waarna John Tana op het podium zal verschijnen. Daarna volgt Partyband Unite en om 21.00 uur kan er op een groot scherm worden gekeken naar de EK voetbalwedstrijd Nederland – Turkije.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie