Duiker overleden bij Boschmolenplas in Heel

112 Bijgewerkt op 6 juli 2024 om 19.42 uur 1 reactie 1 min. leestijd

Heel – Update – De hulpdiensten werden zaterdag rond het middaguur gealarmeerd vanwege een ‘persoon te water’ aan de Bosmolenweg in Heel.

Bij de Boschmolenplas, een populaire locatie voor duikers, was een duiker in de problemen geraakt. Meerdere brandweer-eenheden, waaronder het duikteam van de brandweer Weert, werden opgeroepen om de duiker te redden. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen voor medische ondersteuning.

De duiker werd gelokaliseerd en uit het water gehaald. Ondanks reanimatiepogingen mocht de hulp niet meer baten. De duiker is ter plaatse overleden. De politie doet momenteel verder onderzoek naar de toedracht van het tragische incident.

Update 19.42 uur – Uit onderzoek naar de overleden persoon is gebleken dat het niet om een misdrijf gaat. Het politieonderzoek is daarmee afgesloten. Meer informatie wordt er niet gedeeld door de politie Limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie