Drukte in Weerter binnenstad voor halve finale Nederlands elftal

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Woensdagavond was het gezellig druk in de binnenstad van Weert. Niet vanwege de kermis of vastelaovendj, maar vanwege het Europees kampioenschap voetbal, waarbij het Nederlands elftal het opnam tegen Engeland.

Veel mensen bleven thuis om de wedstrijd te volgen, maar er was ook een grote opkomst in de binnenstad om gezamenlijk te kijken. Dit kon natuurlijk in de diverse cafés, maar ook op het grote scherm op de Wilhelminasingel. Bij ’t Swaentje verzamelden zich honderden mensen die veelal in het oranje waren gekleed.

Helaas eindigde de wedstrijd met een verlies voor Oranje. Ondanks deze teleurstelling beleefden de voetbalfans een spannende en gezellige avond. Het aangename zomerweer maakte het extra prettig om buiten te kijken. Er was veel waardering voor het Nederlands elftal, ondanks het verlies, vanwege hun prestatie om zover in het toernooi te komen.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie