Garagesale in Kelpen-Oler

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Kelpen-Oler – Op zondag 14 juli vindt er in Kelpen-Oler een garagesale plaats. Diverse inwoners bieden vanaf hun eigen oprit spullen te koop aan. In het Trefcentrum is een route te verkrijgen waarop alle deelnemers vermeld staan.

Verenigingen en inwoners die buiten de kern wonen kunnen met hun spullen terecht op het Meester Verkoulenplein, dat voor de garagesale tijdelijk zal worden afgesloten voor al het verkeer, behalve voetgangers.

De garagesale start om 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur is Grandcafé Bie de Tied naast de kerk geopend. De sale eindigt om 14.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie