Kermisconcert en spätshoppen met de Sillentaler in Leveroy

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Fanfare Concordia

Leveroy – Aanstaande zondag is er veel muziek te horen van Fanfare Concordia op de kermis in Leveroy, die plaatsvindt van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 juli. Op zondagochtend 14 juli vanaf 10.30 uur verzorgen alle geledingen van de fanfare een concert en ’s middags van 16.00 tot 18.00 uur is het spätshoppen met de Sillentaler. De optredens vinden plaats op het kermisplein tussen café Oad Leivere en Zest Gastrobar. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. 

Zondag 14 juli om 10.30 uur zullen de jeugdleden van Forever Young onder leiding van Mieke Douven-Salemans en de Beat Boys (en girls) onder leiding van Henk Klaessens laten horen wat een geweldig jeugdig talent ze in Leveroy in hebben. Aansluitend zijn de Percussiegroep, die onder leiding staat van Guido Pouwels en Fanfare Concordia met dirigent Bart Partouns aan de beurt. Ze spelen allemaal heerlijke, toegankelijke muziek voor een onbezorgde ‘kermiszondagochtend’ en hopen dat onder een stralende zon te kunnen doen.

Sillentaler

Terug van weggeweest zijn de Sillentaler. Vorig jaar speelden ze voor het eerst weer op Leveroy kermis; volgens de organisatie met groot succes én voor herhaling vatbaar. Ook het vorig jaar gehouden schuttersfeest in Leveroy is door hen opgeluisterd, wat voor een geweldige stemming en sfeer in de feesttent zorgde. Inmiddels is de agenda van de Sillentaler mooi gevuld en zullen ze naast het kermisoptreden ook nog optreden in Beegden op zondag 25 augustus én op de Dorps BBQ in Leveroy op zaterdag 31 augustus. Maar nu eerst dus op de kermis in Leveroy op zondag 14 juli van 16.00 tot 18.00 uur. Wederom op het kermisplein tussen de horecagelegenheden, waar iedereen van harte welkom is om mee te komen genieten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie