Huiskamerfestival zoekt locaties voor recordaantal muzikanten

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Na het verstrijken van de aanmeldperiode voor de derde editie van Huiskamerferstival Weert is gebleken dat een recordaantal muzikanten zich heeft aangemeld voor deelname. Zoveel dat de organisatie nog op zoek is naar extra huiskamers.

Op zondag 13 oktober 2024 transformeren wederom overal in Weert huiskamers tot intieme podia voor lokaal muzikaal talent. De organisatie zoekt nog naar liefhebbers van livemuziek die graag een gratis intiem huiskamerconcert scoren.

In huiskamers klonk het bij voorgaande edities unaniem: met het Huiskamerfestival haal je absoluut gezelligheid in huis. De sfeer van het samen genieten tijdens de intieme akoestische optredens is onnavolgbaar. Om het huiskamereigenaren nog gemakkelijker te maken steunt Albert Heijn Heerschap bovendien het festival, door elke aanmelding te belonen met een cadeaubon waarmee koffie, thee en wat lekkers voor op tafel kan worden gehaald.

Twijfelen of je locatie geschikt is, is niet nodig. Elke huiskamer, tuinkamer, mancave, gezellige garage of andere ruimte waarin muzikant(en) én publiek kunnen vertoeven klinkt als een geschikte plek voor Huiskamerfestival Weert. Bij aanmelding kunnen huiskamereigenaren de omvang van de beschikbare ruimte en hun favoriete muziekgenre doorgeven, zodat de organisatie een passende match met muzikanten kan maken.

Meer informatie is te vinden op www.huiskamerfestivalweert.nl. Aanmelden van huiskamers is nog mogelijk tot uiterlijk 1 augustus.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie