Kermis in Budel-Schoot van 13 t/m 16 juli

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Budel-Schoot – Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 juli valt er in Budel-Schoot weer voor iedereen wat te beleven tijdens de jaarlijkse kermis. Wethouder Driessen opent de kermis zaterdagavond 13 juli om 19.00 uur op het Vogelsplein in Budel-Schoot.

Ga jij voor een ritje in de autoscooters, rupsbaan of draaimolen? Of toch voor de grijpkranen, het lijntrek-/bussenspel en de fotoschietsalon? Ook de snackkraam, gebakkraam en de suikerwerken met de suikerspin staan dit jaar weer op de kermis in Budel-Schoot. Net als de vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht, die met het enveloppenspel hun maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeenschap.

Jong Nederland zorgt voor een gevarieerd kermisprogramma in samenwerking met de kermisexploitanten van Budel-Schoot, de lokale ondernemers en de scholen.

Wegafsluiting kermis Budel-Schoot

Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein geplaatst. Daarom is het terrein afgesloten met wegafzettingen. Alleen bestemmingsverkeer kan op het terrein. Vanaf woensdag 10 juli starten de kermisexploitanten met het opbouwen van de attracties. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie