Scooterrijder gewond na botsing op kruising in Swartbroek

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden woensdag rond 18.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Ittervoorterweg in Swartbroek.

Op de kruising met de Pelmersheideweg botsten een personenauto en een scooter op elkaar. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte gewond aan zijn schouder. Buurtbewoners schoten te hulp en ontfermden zich over de betrokkenen.

De scooterrijder is naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd, maar was flink geschrokken. De voorzijde van de auto raakte beschadigd, maar nadat alle gegevens met de politie waren uitgewisseld, kon de bestuurster de weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie