Eerste editie Foodstock groot succes

Algemeen Evenementen Weert 12 reacties 2 min. leestijd

Het Stadspark van Weert was afgelopen weekend omgetoverd tot een groot openlucht-restaurant. Drie dagen lang kon men genieten van muziek en de lekkernijen die werden bereid in de ruim 35 aanwezige foodtrucks op het terrein.

De sfeer in het park had voor de aanwezigen iets magisch. “Het kan dus toch in Weert” en “Dit moet vaker georganiseerd worden”, waren veelgehoorde positieve reacties. Sommige bezoekers vonden prijs voor de gerechten wat aan de hoge kant, maar de meesten weerlegden dat omdat het festival gratis toegankelijk was. Ook de toiletten waren gratis.

De aankleding, muzikale omlijsting, de omgeving maar ook zeker de weersomstandigheden leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de drukte.

Voor herhaling vatbaar

Ook de organisatie kijkt vol tevredenheid terug naar deze editie in Weert. Tegenover Dagblad de Limburger vertellen ze zeker de intentie te hebben om volgend jaar terug te keren. Volgens de foodtruck-houders was het in Weert zelfs drukker dan op andere locaties in grotere steden. Sommige foodtrucks waren op zaterdagavond zelfs al voortijdig door hun voorraad heen. Volgens de organisatie heeft het bezoekersaantal afgelopen weekend zeker de 10.000 gepasseerd.

Ook de bezoekers vinden het voor herhaling vatbaar, zo is via Facebook te lezen: “Mooi evenement, goede aanwinst voor Weert waar al vele evenementen door diverse omstandigheden verleden tijd. Groot aanbod, lekker eten en super sfeer!” en “Super gezellig en relaxt! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en op een top locatie!”.

Kan peiling niet laden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
12 reacties