Salsa Club Weert Open Air

Uitgaan Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Ieder jaar organiseert Salsa Club Weert een jaarlijks salsafeest in de open lucht, zo ook weer komende donderdag tijdens de koopavond van 3 augustus.

Niet alleen onder salsapubliek in Zuidoost Nederland, Belgisch Limburg en de Limburgs-Duitse grensstreek, maar ook onder niet-salsapubliek uit Weert en de verre omtrek is deze jaarlijks terugkerende feestavond erg populair. Dit gezellige dansfeest vindt plaats tijdens de zomer koopavond op de eerste donderdag in augustus op de Markt aan de voet van de monumentale St. Martinuskerk in het hart van Weert. Zeer dansbare Salsa, Bachata, Kizomba, Chachacha en Merengue muziek wordt verzorgd door verschillende bekende DJ’s.

Ook voorgaande jaren mocht Salsa Club Weert zich steeds verheugen op vele bezoekers. Niet alleen uit Weert maar ook van ver zoals Dordrecht, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Eindhoven en Belgisch Limburg gaven Salsaliefhebbers acte de présence en werd er door gedanst tot in de late uurtjes. Zowel op de druk bezochte terrasjes aan de Markt, als ook er om heen, bleven de bezoekers tot laat in deze doordeweekse avond genieten.

Je bent van harte welkom om het dansspektakel te aanschouwen en wellicht wil je een dansje wagen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie