Boek geschiedenis Altweerterheide

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Op 16 juni 2018 zal het boek over de “Ontstaansgeschiedenis van het kerkdorp Altweerterheide” verschijnen. Het is geschreven door Gerard Stals, als oud-heiknuiter bekend als Geervannesmeed.

Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Stichting Geschied- en Oudheidkundig Genootschap de Aldenborgh. Uitgever van het boek is Stichting Cultuurhistorische Publicaties voor de Regio Weert.

In het bijna 200 pagina’s tellend boekwerk worden de 6 grote ontginningen in Altweerterheide van eind 19e en begin 20e eeuw beschreven. Het zijn: Delbroek, Wijffelterbroek, Karelke, Hollandia, Kruispeel en Kettingdijk. Een must voor iedereen die de “He-j” een warm hart toedraagt en voor iedereen die geïnteresseerd is in de boeiende historie van dat mooie kerkdorp. De prijs van het boek is slechts € 19,50 dus daar hoef je het niet voor te laten.

Bestellen

Mocht je het boek graag in jouw bezit willen hebben, dan dien je € 19,50 over te maken op NL02RABO 010 533 4065 (BIC-code: RABONL2U) ten name van Stichting Cultuurhistorische Publicaties Weert onder vermelding van uw naam én adres. Dit kan nog tot 31 mei, dus wees er snel bij. Als je het boek per post wil ontvangen, dan dien je €7,50 extra over te maken voor verzendkosten. De prijs is dan dus €27,-

Op zaterdag 16 juni kan het boek tussen 13:00 uur en 17:00 uur opgehaald worden bij café-zaal de Paol, Bocholterweg 136, Altweerterheide. Als je die dag verhinderd bent, of als je meer informatie wil, kun jedaarvoor contact opnemen via [email protected] of telefoon 0495-540182. Men kan dan een ander tijdstip en ophaaladres regelen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie