Banden lek gestoken in de wijk Keent

112 Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd
Foto via: Depositphotos (Soleg)

Update – In de wijk Keent heerst sinds enkele dagen onrust vanwege een reeks incidenten waarbij auto’s doelbewust worden beschadigd door lekgestoken banden. Wijkbewoners wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn.

Met name in de omgeving van de Joannes Knaepenstraat en het Dal hebben al zes auto’s schade opgelopen als gevolg van lekgestoken banden. Dit heeft geleid tot ongerustheid en frustratie onder de bewoners van Keent. Men wil deze kwestie onder de aandacht brengen, zodat bewoners gewaarschuwd worden en extra maatregelen kunnen nemen om hun eigendommen te beschermen.

Het leksteken van banden is niet alleen een kostbare aangelegenheid voor de getroffen autobezitters, maar kan ook gevaarlijke situaties op de weg veroorzaken. Heeft jouw auto schade opgelopen door vandalisme? Doe altijd aangifte bij de politie. Meer informatie kun je vinden via: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Update: In het Bospop-weekend zijn er ook al banden lekgestoken op Sint Jozefslaan ter hoogte van het kerkhof en ‘korte’ Zuiderstraat (tussen St Jozefslaan en Kerkstraat).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties