Mudrun ter ere van 50-jarig bestaan Reddingsbrigade Nederweert

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto van Baarlo Battert 2023

Nederweert-Eind – In 2023 viert de Reddingsbrigade Nederweert haar 50-jarig bestaan. Na al die jaren wil de Reddingsbrigade wel eens op een andere manier in de spotlight komen te staan, dus organiseert zij speciaal voor deze gelegenheid een Mudrun. Deze vindt plaats op zondag 17 september van 10.00 tot 17.00 uur bij de Rietbeek aan de Kruisstraat in Nederweert-Eind.

Al zo’n 100 deelnemers hebben zich aangemeld: complete groepen vriendinnen of familieleden komen samen lopen of rennen, onder netten doorkruipen, door het modderbad tijgeren en op allerlei andere manieren het parcours afleggen. Ook verenigingen, scholen en bedrijven zijn van harte welkom om deel te nemen.

Op het parcours van zo’n 1,5 kilometer worden een dertigtal hindernissen geplaatst, waarbij elkaar helpen zeker mag. ‘Samen uit en samen thuis’ is het motto.

Het parcours kan één of meerdere keren afgelegd worden, afhankelijk van ieders leeftijd, het aantal deelnemers en de weersomstandigheden. Na de finish is er een afspoelmogelijkheid; zonder shampoo, aangezien het parcours zich in een natuurgebied bevindt.

Gezellig samenzitten en napraten onder het genot van een hapje en drankje is ter plekke mogelijk. Ga voor meer informatie naar de website www.reddingsbrigadenederweert.nl/mudrun.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie