Politie achterhaalt doorrijdster na ongeval op N275 in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Zaterdag rond 17:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert. Bij de kruising met verkeerslichten ter hoogte van het A2-viaduct had een kop-staartbotsing plaatsgevonden, waarbij twee personenauto’s betrokken waren.

De bestuurster van de auto die achterop haar voorganger was gebotst, besloot na het ongeval weg te rijden. De auto die van achteren was aangereden, werd in de berm geparkeerd. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij. Een ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie ging op zoek naar de veroorzaker van het ongeval en reed via de snelweg A2 richting Kelpen-Oler. Op de A2 trof de politie het voertuig aan. Op verzorgingsplaats Roevenpeel wist de politie de auto te stoppen. Vermoedelijk was de bestuurster in paniek weggereden.

Op de verzorgingsplaats werd het verdere afhandeling van het ongeval geregeld. De auto van de bestuurster die was doorgereden, was beschadigd en moest worden afgesleept door een bergingsdienst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie